Ga je onze Rode Duivels aanmoedigen of binnenkort op reis denk dan tijdig aan een reisverzekering

 

 

Wat is een reisverzekering?

Met een reisverzekering ben je verzekerd voor schade op reis. Wordt je bagage gestolen of word je opgenomen in het ziekenhuis? Met een reisverzekering hoef je je geen zorgen te maken over de financiële gevolgen als er je iets overkomt.

Een Belgische consumentenorganisatie heeft vorig jaar een vergelijking van 20 annulatieverzekeringen uitgevoerd. De KBC Annuleringsverzekering kwam als het beste uit de test. Onze verzekering werd geprezen voor de goede dekking in bijna alle opzichten en de beste prijs-kwaliteitverhouding voor singles, koppels en gezinnen.

 

Voor wie is een reisverzekering nuttig?

Ga je graag op reis of ben je soms in het buitenland voor je werk? Dan biedt een reisverzekering je de nodige bescherming. Ga je op reis met je gezin of met vrienden? Je kunt tot tien personen opnemen in je verzekering, ook als die niet bij je inwonen.


Tijdelijke of doorlopende reisverzekering?


a. Tijdelijke / kortlopende reisverzekering: voor één reis

Ga je één keer per jaar met vakantie? Dan kun je een verzekering afsluiten voor de periode van je reis, met een maximum van 120 dagen.

b. Langlopende reisverzekering: voor al je reizen gedurende één jaar

Trek je er doorheen het jaar vaker op uit? Dan ben je het beste af met een reisverzekering voor het hele jaar. Die verzekering dekt al je reizen gedurende één jaar.

Heeft u  hierover graag wat meer informatie aarzel dan niet om ons te contacteren.


 

Geplaatst op 14 juni 2018

Ga terug naar het overzicht

Deel dit bericht

 
KBC Logo