Gezondheid

Gezondheid

Ongevallenverzekering

Een ongeval is snel gebeurd … maar kan zware gevolgen hebben. Onze ongevallenverzekering dekt niet alleen uw medische kosten, maar kan ook voorzien in de uitkering van een kapitaal bij overlijden en/of een rente bij arbeidsongeschiktheid.

Bekijk meer

Hospitalisatieverzekering

Moet u opgenomen worden in het ziekenhuis? Dat is op zich al niet leuk, maar kost bovendien handenvol geld. Onze hospitalisatieverzekering beschermt u tegen een hoog oplopende ziekenhuisfactuur.

Ook als u momenteel een hospitalisatieverzekering heeft via uw werkgever, kunt u via een hospitalisatieplan hogere premies vermijden wanneer u zelf uw hospitalisatieverzekering moet afsluiten.

Bekijk meer

Overlijden

Het overlijden van een kostwinner in het gezin heeft vaak zware financiële gevolgen. Daarnaast zijn er de extra kosten voor de begrafenis en de successierechten. Via een overlijdensverzekering bepaalt u zelf het verzekerde bedrag en de begunstigden. Met een uitvaartverzekering plant u zelf uw uitvaart en betaalt KBC de rekening aan uw begrafenisondernemer. We bieden u een verzekeringsoplossing op maat.

Bekijk meer over de overlijdensverzekering Bekijk meer over de uitvaartverzekering

Bel of mail ons en wij brengen alles voor u in orde!

Hebt u nog vragen?

Neem contact op met ons, we brengen alles voor u in orde.


Contacteer ons

Ons aanbod verzekeringen voor Particulieren

KBC Logo