Voertuigen

Voertuigen

Burgerlijke aansprakelijkheid (BA)

Een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering voor motorrijtuigen - dus ook voor moto's, bromfietsen en sommige elektrische fietsen - is wettelijk verplicht. Wij bezorgen u een scherpe premie! Goede bestuurders worden beloond met een joker. Die zorgt ervoor dat, bij het eerstvolgende ongeval waarvoor u aansprakelijk bent, uw bonusmalusgraad niet verhoogt.

Omnium

U kunt zowel voor nieuwe als voor tweedehandswagens een omniumverzekering afsluiten. Die dekt onder andere eigen schade, diefstal, glasbreuk, hagelschade, vandalisme en schade door botsingen met dieren. De omniumverzekering van KBC biedt u de meest volledige bescherming.

Onze extra troeven:

  • 30 maanden aankoopprijsgarantie
  • volledige VTB-VAB bijstand inbegrepen
  • belasting op inverkeersstelling (BIV) is meeverzekerd
  • optie: 10% erbovenop

Bij een kleine omnium zijn enkel uw eigen schade en vandalisme niet gedekt, in vergelijking met de volledige omnium.

Bestuurdersverzekering

Bij een ongeval in fout worden de medische kosten van uw passagiers vergoed omdat ze door de wet beschouwd worden als zwakke weggebruikers. De medische kosten van de bestuurder worden niet terugbetaald. Daarvoor onderschrijft u best een bestuurdersverzekering.

Rechtsbijstand

Wordt de aansprakelijkheid van een ongeval betwist? Onze dekking rechtsbijstand zorgt ervoor dat uw belangen optimaal verdedigd worden, zelfs tot in de rechtbank. De uitbreiding rechtsbijstand dekt alle kosten en erelonen.

Ook de strafrechtelijke verdediging nemen we op ons. Hier dragen we ook de kosten en de erelonen.

Bekijk meer

Bel of mail ons en wij brengen alles voor u in orde!

Hebt u nog vragen?

Neem contact op met ons, we brengen alles voor u in orde.


Contacteer ons

Ons aanbod verzekeringen voor Particulieren

KBC Logo